Justin

Justin

Food Therapist en ervaringsdeskundige

Ik ben Justin en ik ben een herstellende verslaafde. Ik heb een behoorlijk roerig leven gehad voor ik in herstel kwam. Ik geloof dat mijn verslaving als kind al geactiveerd werd vanuit de gezinssituatie waarin ik al bepaalde overlevingsmeganismen heb gecreëerd om met mijn emoties en gevoelens om te kunnen gaan.

Verslaafd geraakt aan Speed, Verslaafd aan mijn werk als Michelin chef, verslaafd aan sex, verslaafd aan erkenning en aanzien, omdat ik dacht dat ik daar gelukkig van zou worden. Niets was minder waar omdat ik nu weet dat ik alles uit mezelf kan halen met behulp van anderen.

Ik heb met Kitchen12 Foodtherapy mijn talent als verslaafde en mijn talent als chefkok gebundeld om vanuit mijn eigen ervaring mensen met de ziekte verslaving te helpen. Door middel van gezonde voeding en bijzondere gerechten mijn ervaring, kracht en hoop delen en zo clienten tot betere inzichten laten komen hoe de verslaving bij hen werkt is mijn doel.

Voor mij heeft deze methode een completer beeld gegeven over mijn leven en weet ik nu wat ik nodig heb om in herstel te blijven.

Samen werken, samen eten, samen delen is voor mij verbinden en dat is wat ik nodig heb om een duurzaam herstel te creëren en gelukkig met mezelf te zijn.