Justin van Doorn

Justin van Doorn (41) is Patron van Kitchen12. Met een verleden als sterrenchef, opgedaan in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland, geeft hij nu leiding aan Kitchen12. Food Therapy.

Tijdens een verblijf in een kliniek heeft het idee voor Food Therapy postgevat. Zijn kennis en passie voor voeding, het 12 stappen proces dat hijzelf onderging en zijn laboratorium: de keuken van de kliniek stonden aan de basis van het concept. Koken met en voor medecliënten. Daarna aan tafel: Eten, praten, emoties delen, genieten. Therapeutisch en gezond. Lekker en leerzaam. Gesterkt door het resultaat heeft dat geleid tot de propositie van Kitchen12.

Food Therapy.

Kitchen12 legt binnen de verslavingszorg de voedingslat hoog en richt zich op blijvend herstel door uitgebalanceerde gezonde voeding. Gezond, verantwoord en lekker eten en dat in gezamenlijkheid maken en opeten heeft een hoge therapeutische waarde en draagt enorm bij aan het duurzame herstel van een verslaving.

Justin is enthousiast, creatief en deskundig, met zijn energie brengt hij in no time iedereen in beweging en beroeringl. 

Kitchen12 biedt de verslavingszorg een aantal diensten:

  • Food Therapy
  • Ontzorging F&B
  • Clinics
  • Concepts

Justin van Doorn

Patron

Justin