Partnerkliniek Zuid-Afrika

Action-on-Addiction heeft bewust gekozen voor deze prachtige locatie. Het is een warm, ruim, modern en gezellig ingericht huis. Het is voorzien van alle nutsvoorzieningen. : een keuken met een bijhorende eetruimte, een gezellige lounge ruimte, omgeven door een prachtige tuin. Met deze prachtige ligging middenin een oase van natuur en rust kunnen we de perfecte locatie aanbieden zodat je optimaal aandacht kan schenken aan reflectie, relaxatie en studies. 

Onze partnerkliniek ligt op wandelafstand van de zee waardoor je volledig tot rust kan komen. Dit is noodzakelijk voor ons om de beste behandelingen te kunnen aanbieden aan onze cliënten. De kortbij gelegen steden zijn Johannesburg op 1.141km, Cape Town op 520 km en 1.136 km verwijderd van Durban.

Degenen die ervoor kiezen om hun verslaving aan te pakken staan voor een lange reis. Of het nu voor een drugs- of alcoholverslaving is, het blijft steeds een enorme prestatie en uitdaging. Drugs en alcohol hebben een verwoestende invloed op de hersenen , na jaren van drugsmisbruik heeft dit ook een onmiskenbaar effect op het lichaam. Het is daarom van vitaal belang dat er voor het herstel van verslaving een correcte genezing wordt ingezet, noodzakelijke stappen worden gezet om de fysieke gezondheid aan te pakken en te herstellen. Naast een gezonde geest, is een gezond lichaam eveneens belangrijk om een terugval te voorkomen.